loader-img
loader-img-2
راهنمای نصب پکیج دیواری

راهنمای نصب پکیج دیواری

نصب پکیج های دیواری و اصول نصب کردن چنین دستگاه هایی بسیار مهم می باشد. زیرا که اگر پکیجی اشتباه نصب شود و یا به صورت درستی نصب نشده باشد ممکن است تا در آینده اختلالاتی در خود پکیج و حتی رادیاتور ها به وجود بیاید و مشکلاتی مانند نشتی گاز و گرم نشدن رادیاتور ها و غیره... رخ بدهد. پکیج های دیواری نصب سخت تری نسبت به پکیج های دیگر دارند و حساس تر می باشد و افراد تعمیرکاری که این نوع پکیج ها را نصب می کنند باید از دقت بالایی برخوردار باشند.

نصب کردن این پکیج ها نیازمند تجربه و یک سری مهارت هایی می باشد که قرار است تا ما در این مقاله با شما عزیزان به اشتراک بگذاریم که به راحتی بتوانید پکیج خود را نصب کنید. یکی از مواردی که باعث می شود تا شما بتوانید پکیج دیواری را به درست ترین حالت ممکن نصب کنید شناخت کافی از قطعات و آشنایی نسبی به ابزار های مخصوص این کار می باشد. به طور خلاصه کسانی که قصد نصب پکیج دیواری را دارند باید کمی فرد فنی باشند تا این کار را مثل آب خوردن انجام دهند. در ادامه این مقاله به طور مفصل و مرحله به مرحله مراحل نصب یک پکیج دیواری را توضیح می دهیم و امیدواریم تا شما به خوبی انجام این کار رو بلد شوید و در این کار مهارت کافی کسب کرده باشید. پس تا آخر این مطلب همراه ما باشید.

 

اولین شرایط برای نصب یک پکیج دیواری

خوب ببینید دوستان برای این که شما بتوانید به خوبی هر چه تمام تر پکیج دیواری را نصب کرده باید باید قبل از آن اقداماتی را انجام دهید و حواستان را به یک سری نکات مهم جمع کنید تا در روند انجام این کار اتفاقی برای شما نیفتد. برای مثال شما از قبل باید پکیجی را که قصد دارید خریداری کنید ببینید که آیا فضای کافی برای نصب آن وجود دارد یا خیر.

برخی افراد خانه شان تراس کوچکی دارد و مجبور می شوند که آن را در آشپزخانه شان نصب کنند و به همین خاطر است که می گوییم باید از فضای کافی موجود مطمئن شوید. همچنین محلی که قرار است تا در آن جا پکیجی را قرار دهید باید شرایطی را داشته باشد تا بتوان که دودکشی نصب شود تا گاز های سمی پکیج به خارج از خانه هدایت شود. یک نکته بسیار مهم این می باشد که پکیج های دیواری به ازای یک کیلو وات توانی که دستگاه دارد 1 متر مکعب هم به فضا نیاز دارد.

 

شرایط نصب پکیج دیواری

 

نکات مهم نصب پکیج های دیواری

ما باید تمامی شلنگ ها و سیم های برق و واشر ها غیره... را به درستی از جعبه در بیاوریم تا هیچ صدمه ای به آن ها وارد نشود. زیرا اگر یک قطعه خیلی کوچک هم خراب شود پیدا کردن آن ممکن است دشوار باشد و باید هزینه ای زیاد پرداخت کنید تا دوباره همان قطعه تهیه شود. توجه داشته باشید که تمامی واشر و شیر فلکه ها استاندارد باشد و جنسی نباشد که به زودی خراب شود. برای نصب پکیج باید محافظ برقی از قبل تهیه شده باشد. به دلیل  رفتن برق و نوسانات برق بهتر است تا محافظ را بگذارید تا دستگاه شما نسوزد.

قبل از نصب دستگاه باید تمامی لوله های آب گرم شست و شو شود تا پس از استفاده آن ها رسوبی گرفتگی نداشته باشد و آب گرم به درستی انتقال داده شود. باز بودن مسیر رفت و برگشت را مورد بررسی قرار دهید تا اشکالی در آن وجود نداشته باشد. برای نصب پکیج باید پیچ مشکی رنگ پلاستیکی را بر روی شیر هواگیری گذاشته تا مسیری که هوا از  آن خروج می کند باز باشد و هوایی داخلش گیر نکند.

با توجه به شابلونی که در داخل کارتن دستگاه قرار داده شده است باید محل نصب دستگاه را اندازه گیری کنید و چیزی حدود 25 الی 40 سانتی متر پایین تر از دودکش را سوراخی ایجاد کنید و پس از آن با استفاده از مته مناسب دیوار را سوراخ کنید تا قلاب به محکمی آویز شده باشد. پس از نصب آویز دستگاه ها را  با دقت تمام بر روی آن قرار داده و شیر ها را به محل درستش نصب کنید. حالا وقت آن رسیده است که عمل آب گیری توسط دستگاه شروع شود و سپس بعد از آن باید به سراغ دودکش رفت تا به دستگاه متصل شود.

خیلی از افراد هستند که پکیج را در داخل کابینتی قرار می دهند، اما باید توجه داشته باشند تا بالا و پایین پکیج دیواری آزاد باشد و هیچ چوبی وجود نداشته باشد تا هوا به خوبی به دستگاه برسد و خفه نشود. دستگاه حتما در محلی نصب شود که تعمیرکار امکان رفت و آمد داشته باشد و بتواند به راحتی دستگاه را نصب کند و دستش به پکیج دیواری برسد. پس از انجام دادن تمام مراحل بالا و این که دستگاه آب گیری را انجام داد باید به سراغ رادیاتور ها بروید تا هواگیری آن ها را انجام دهید. هواگیری کاری است که باید به درستی تمام انجام شود و مطمئن شوید تا پیچ ها را کامل سفت کرده اید و از چکه نکردن آب اطمینان حاصل کنید.

دستگاه را روشن کرده و به برق متصل کنید و بگذارید تا دستگاه شروع به کار کند و همچنان که کار های بالا را انجام داده اید در آخر کار از نشتی گاز و چکه نکردن آب و هوا گیری درست پمپ و رادیاتور ها مطمئن شوید تا اتفاقی برای فردی که داخل خانه است نیفتد و اول صبر کنید تا آب کاملا گرم شود و رادیاتور ها شروع به گرم شدن کنند و بعد از آن کار خود را تمام کنید و بروید.

 

نکات نصب پکیج دیواری

 

برای کسب اطلاعات درباره صافی برگشت پکیچ، مقاله صافی برگشت پکیج چیست؟ را مطالعه نمایید.

 

نتیجه گیری

ما در این مقاله تمامی مراحل نصب و وصل کردن پکیج  را با جزئیات تکمیلی توضیح دادیم تا افراد تازه کاری که در این زمینه مشغول به کار هستند بتوانند به درستی پکیج دیواری را نصب کنند و تجربه ای کسب کنند. به نکاتی که گفته شده در مورد فضای موجود پکیج و هواگیری درست پکیج ها حتما توجه کنید و از تست کردن دستگاه غافل نشوید.

 

دیدگاه شما

2020 © Copyright - almaatech.ir