loader-img
loader-img-2
تفاوت بین سیستم VRF و VRV چیست؟

عملکرد VRF یا همان VRV:

سیستم VRF که با عنوان VRV نیز شناخته می شود. یکی از سیستم های تهویه مطبوع است که از یک بخش در واحد بیرونی که خارج از ساختمان قرار می گیرد و یک بخش داخلی دارد که ممکن است شامل چندین پنل داخلی باشد. این سیستم را Variable Refrigerant Flow می نامند زیرا دارای توانایی کنترل مقدار جریان مبرد در سیکل تبرید تراکمی را داراست. به جهت این ویژگی است که می توان چندین یونیت داخلی با انواع ظرفیت را به یک یونیت خارجی وصل نمود. به دلیل قابلیت کنترل مقدار جریان مبرد این امکان وجود دارد که دمای هر اتاق از ساختمان را به صورت مجزا کنترل نمود. همچنین برای اطلاع بیشتر می توانید مقاله معرفی VRF را نیز مطالعه نمایید.

 

VRF

 

تفاوت بین سیستم های vrv و vrf چیست؟

زمانی که سیستم VRF در حالت Heat Recovery قرار بگیرد سبب می شود که هنگام اتصال یک الی چند یونیت داخلی وقتی میخواهد از حالت سرمایش به گرمایش تغییر کند تمام یونیت هایی که در حالت گرمایش بوده خاموش شده و سپس یونیت های مورد نظر به وسیله Hot Start به حالت گرمایش خواهند رفت.

در این حالت است که فن یونیت‌های داخلی‌ قبلی که در حالت گرمایش بوده‌اند و یونیت‌هایی که از سرمایش به گرمایش تغییر حالت داده‌اند خاموش می شوند و فقط فن یونیت‌هایی که از ابتدا در حالت سرمایش بوده‌اند روشن است بعد از گذشت 10 دقیقه فن بقیه یونیت‌ها روشن می‌شود و فرآیند تغییر حالت از سرمایش به گرمایش تکمیل خواهد شد. ولی در سیستم VRV، به علت وجود Branch Selector سیکل مورد نظر تنها در مورد یونیت‌هایی که قرار است از سرمایش به گرمایش تغییر حالت بدهند اتفاق می‌افتد و کل سیستم خاموش نمی‌ شود و سایر یونیت‌ها در زمان این سیکل، به کار خود ادامه خواهند داد، همچنین مدت زمان کل این فرآیند حدود 6 دقیقه می باشد. 

واژه VRF مخفف Variable Refrigerant Flow به معنای کنترل جریان مبرد است که ایده ی آن بر اساس فناوری اینورتر می باشد. همچنین واژه VRV مخفف Variable Refrigerant Volume بوده و به معنی کنترل تغییرات حجم مایع درون مبرد بر اساس بار مورد نیاز می‌باشد. 

مزایای سیستم VRF / VRV:

این سیستم مجهز به مزایای فراوانی ازجمله: عدم نیاز به موتورخانه، قابلیت همزمان سرمایش و گرمایش، تعمیر و نگهداری کمتر، عدم نیاز به لوله کشی وسیع، پاسخگویی سریع، کاهش مصرف انرژی، کاهش هزینه اولیه و جاری، امکان تهویه مستقل فضاها، یکپارچگی سیستم، تنوع یونیتهای داخلی، یونیت خارجی واحد، افزایش COP می باشد.

دیدگاه شما

2020 © Copyright - almaatech.ir