loader-img
loader-img-2
دستورالعمل نصب یک ترموستات دیجیتالی

آموزش نصب ترموستات دیجیتالی

ترموستات به دستگاهی گفته می‌شود که برای تنظیم دمای هر محیطی کاربرد دارد. این وسیله قادر است دمای فضایی که در آن نصب شده را در حالت دلخواه حفظ کند. ترموستات حتی می‌تواند به عنوان عمل سنج نیز کاربرد داشته باشد و سیستمی که در آن تعبیه شده را کنترل کند. این وسیله انواع مختلفی دارد که یکی از آن‌ها، ترموستات دیجیتالی است. این دستگاه در بسیاری از کشورهای توسعه یافته مورد استفاده قرار می‌گیرد و می‌تواند مصرف انرژی را کاهش دهد. اگر شما قصد نصب این دستگاه را دارید باید از روش انجام این کار آگاهی کامل داشته باشید. از همین رو در این مقاله به بیان دستورالعمل نصب ترموستات دیجیتالی پرداخته‌ایم. با مطالعه دقیق مطالبی که بیان کرده‌ایم می‌توانید نصب این دستگاه را به راحتی انجام دهید.

 

مراحل نصب ترموستات دیجیتالی

ترموستات دیجیتالی نمونه جدیدی از انواع ترموستات‌ها است که نسبت به نمونه‌های قدیمی کیفیت بالاتری دارد. به کمک این دستگاه می‌توان در مصرف انرژی صرفه جویی و هزینه‌های گرمایشی را به مقدار زیادی کاهش داد. جالب است بدانید این ترموستات به دلیل برخورداری از قابلیت برنامه ‌ریزی می‌تواند میزان دمای مورد نظر شما را ثبت و فضای اتاق را در همان حالت حفظ کند. حال به توضیح دستورالعمل نصب ترموستات دیجیتالی می‌پردازیم و مراحل آن را به صورت گام گام بیان می‌کنیم.

گام اول: مسلما برای نصب این دستگاه در گام اول نیاز دارید یک نمونه از آن را بخرید. البته فراموش نکنید که فروشگاه معتبر و مناسبی را برای خرید خود انتخاب کنید.

گام دوم: قبل از اینکه هر اقدامی برای نصب ترموستات انجام دهید باید مطمئن شوید که سیستم گرمایشی اتاق خاموش است.

گام سوم: اگر تا کنون از ترموستات قدیمی استفاده می‌کردید باید اول کاور آن را بیرون بیاورید. برای این کار به نیروی زیادی نیاز نیست و تنها با یک فشار کوچک می‌توان کاور را خارج کرد.

گام چهارم: پس از کاور باید به سراغ خارج کردن خود ترموستات قدیمی بروید. اول پیچ‌های آن را باز کنید و بعد به راحتی دستگاه را بیرون بکشید.

گام پنجم: در مرحله بعدی باید سیم‌هایی که درون ترمینال ترموستات وجود دارد را قطع کرد. البته علامت گذاری این سیم‌ها فراموش نشود؛ زیرا زمانی که می‌خواهید دستگاه جدید را نصب کنید باید محل قبلی و سیم‌های مربوط به هر قسمت را به یاد داشته و به همان صورت، ترموستات دیجیتالی را جای گذاری کنید. پیشنهاد ما این است که سیم‌ها را با برچسب‌های مختلف مشخص کنید؛ سپس هنگام نصب سیم‌ها را بر اساس برچسب پیدا و به قسمت مناسب وصل نمایید.

مراحل نصب ترموستات دیجیتالی

گام ششم: در مرحله بعدی دستورالعمل نصب ترموستات دیجیتالی، باید سوراخ پیچ‌های قدیمی را بررسی کنید. اگر این سوراخ‌ها سست نیستند و می‌توانند پیچ‌های جدید را تحمل کنند، نیاز نیست کاری انجام دهید. اما اگر متوجه شدید این سوراخ‌ها قابل اطمینان نیستند، بهتر است رول پلاک یا سایر ابزارهای کمکی برای ترمیم سوراخ‌های دیوار را مورد استفاده قرار دهید.

گام هفتم: ترموستات دیجیتالی را در محل مناسب خود قرار دهید و با پیچ و ابزارهای دیگر آن را نصب کنید.

گام هشتم: حالا باید محل مناسبی برای سیم‌هایی که به این دستگاه وصل می‌شوند پیدا و مراحل تنظیم آن‌ها را اجرا کنید.

گام نهم: باتری دستگاه را وارد آن نمایید.

گام دهم: درپوشی که همراه ترموستات دیجیتالی داده شده بر روی آن قرار دهید. توجه کنید که این درپوش تنها به مقداری فشار جزئی برای نصب نیاز دارد.

گام یازدهم: پس از اینکه تمام مراحل را با اطمینان به پایان رساندید، می‌توانید ترموستات دیجیتالی را روشن کنید. 

گام دوازدهم: حال قادرید میزان دمایی که می‌خواهید را در دستگاه ثبت کنید تا ترموستات شروع به کار کند. نمونه‌های دیجیتالی می‌توانند دمای مورد نظر شما را به صورت بازه حرارتی دریافت کنند و در طول شبانه روز دمای محیط را در حالت مطلوب نگه دارند.

 

اگر مایل هستید می توانید مقاله نحوه عملکرد ترموستات مرحله ای چیلر را نیز مطالعه نمایید.

 

جمع بندی

ترموستات دیجیتالی از دستگاه‌هایی کاربرد برای تنظیم میزان حرارت یک اتاق است. همان‌طور که بیان شد به دلیل صرفه جویی در مصرف انرژی این دستگاه بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. با وجود اینکه در سایر کشورها استفاده از ترموستات دیجیتالی روز به روز بیشتر می‌شود؛ اما هنوز کاربرد این دستگاه در کشور ما به حد مطلوبی نرسیده است. ما در این مقاله به بیان دستورالعمل نصب ترموستات دیجیتالی به صورت مرحله به مرحله پرداختیم. اگر هنوز این دستگاه را تهیه نکرده‌اید، می‌توانید به فروشگاه اینترنتی مهاجر مراجعه و پس از بررسی انواع مدل‌ها، محصول مورد نظر خود را خریداری کنید. در این سایت امکان مشاهده و خرید انواع دستگاه‌های تهویه هوا، سرمایشی، گرمایشی و تنظیم کننده دما وجود دارد.

 

دیدگاه شما

2020 © Copyright - almaatech.ir