loader-img
loader-img-2
رادیاتور آلومینیومی
جدیدترین پرفروش ترین پربازدید ترین گران ترین ارزان ترین

رادیاتور آلومینیومی

رادیاتور آلمینیومی یکی از دستگاه های رایج برای استفاده و تامین گرمایش در خانه و آپارتمان ها می باشند. نحوه کار این رادیاتور به این صورت است که ابتدا آب موجود در رادیاتور در موتورخانه توسط دیگ و مشعل گرم می شود. سپس این آب گرم به وسیله لوله ها و پمپ به قسمت های مختلف از ساختمان رفته و وارد رادیاتورها می شود. و با سرد شدن آب این کار دوباره صورت می گیرد و این چرخه برای گرم کردن آب بارها تکرار می شود. رادیاتورها قابلیت کنترل دقیق دما را ندارند بنابراین بهتر است در مکان هایی که نیاز به تنظیم دقیق دما ندارید مورد استفاده قرار بگیرد. البته برای رفع این مشکل راه حل استفاده از شیر ترموستاتیک را پیشنهاد می دهیم که به کمک آن می توانید دمای محیط را کنترل و تنظیم کنید. همچنین قیمت رادیاتور آلومینیومی نسبت به تعداد پره و سایز آن مشخص می شود.

 

انواع رادیاتور آلومینیومی

رادیاتورهای آلومینیومی از لحاظ روش تولید به سه دسته زیر تقسیم می گردند:

  • رادیاتور آلومینیومی تمام دایکاست
  • رادیاتور آلومینیومی اکسترود
  • رادیاتور آلومینیومی دایکاست اکسترود

 

مزایا رادیاتور آلومینیومی

رادیاتورهای آلومینیومی مجهز به مزایا و ویژگی هایی از جمله سبکی دستگاه به دلیل جنس فلز آن، قابلیت ضد زنگ زدگی حتی در محیط های مرطوب مانند حمام، دارای مقاومت در برابر ترک خوردگیف دارای طول عمر بالا، دارای راندمان انتقال حرارت بالا، دارای قابلیت تعویض پره ها در صورت آسیب دیدگی، دارای امکان افزایش و کاهش پره های رادیاتور و به علت قابل بازیافت بودن فلز دستگاهی سازگار با محیط زیست می باشد.

 

نصب رادیاتور آلومینیومی

هنگام نصب و راه اندازی رادیاتور آلومینیومی بهتر است آن را در محلی قرار دهید که فاصله کف تا سقف مورد نظر حداکثر 3 متر باشد زیرا در غیر این صورت هوای گرم زیر سقف جمع می شود. انواع رادیاتورهای آلومینیومی روی دیوار و زیر پنجره نصب می شوند که فاصله پایین بلوک ها از کف مکان مورد نظر 10 الی 12 سانتی متر می باشد.

 

2020 © Copyright - almaatech.ir